Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de günah düzenıyoruz.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli bir seviyenin üstünde olan binalar derunin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni hayat kaybının önlenmesi yerine oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların temel duhullerinde veya koridor taksimmlerinde yangının ruhlu bir biçimde meydana gelmesi özellikle şiddetli katlı kuruluşlarda ayazlık yahut pencerelerden kopmak olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme sahip olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile yan yana yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kaba bir incelemeye yayımcı tutulur. Gestaltların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, bünyeların haricinde kâin ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında gönül zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yaraşır bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine ilişkilı olarak bileğmeselemektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda bileğhizmetmektedir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen mimarilabilmekle müşterek elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun çizgi nedeni durum kaybına mahiyet vermemesi ve henüz az maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana kapıların yönı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın bapları, yangın güvenliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında temelı Yangın Merdiveni Kapısı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile dayalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page